Cheryl Cole gaat opnieuw trouwen

De Britse danseres, choreografe en televisiepersoonlijkheid Cheryl Cole (31) is er helemaal klaar voor. Ze is zo dolverliefd op haar knappe Franse vriend, dat ze bereid is om opnieuw het huwelijksbootje in te stappen. Cole heeft sinds drie maanden een relatie met de Franse impressario Jean-Bernard Fernandez-Versini. En de twee zijn dol op elkaar. Ook Jean-Bernard zou al aan een vriendin hebben laten weten dat hij graag met Cole zou trouwen. Cole was eerder getrouwd, van 2006 tot 2010, met de Britse profvoetballer Ashley Cole.

13 July door Kwappa·geen reacties·

Feestende echtgenoot smeekt Pamela Anderson om niet bij hem weg te gaan

Afgelopen week vroeg Pamela Anderson (47) de scheiding aan van haar echtgenoot Rick Salomon. Maar Rick heeft het huwelijk nog niet opgegeven, hij zou Pamela smeken om bij hem te blijven. Rick is een notoire feestganger, en een fervent spokerspeler. Dit staat haaks op het leven dat Pamela momenteel wil leven. Ze zou volgens insiders een nieuwe fase in zijn gegaan, waarbij ze vooral gezond wil leven. Wat haar betreft zijn haar wilde jaren voorbij. Het feit dat Rick daar anders over denkt, heeft geleid tot een breuk. De relatie van Pamela en Rick is nogal turbulent. Het stel trouwde in 2007, maar maakte een einde aan het huwelijk al na twee maanden. Om vervolgens in januari van dit jaar weer opnieuw de huwelijksgelofte af te leggen. Pamela is eerder getrouwd geweest met Kid Rock en Tommy Lee. Rick heeft z'n bekendheid te danken aan zijn optreden in de sextape met Paris Hilton. Daarnaast is hij een beroemd pokerspeler. Recent won hij $2,8 miljoen in de World Series of Poker Big One of Big Drop.

11 July door Kwappa·geen reacties·

Waarom fietsen zo gezond is?

Uit recent onderzoek blijkt dat mensen die regelmatig fietsen een langer en gelukkiger leven leiden. Maar waarom is dat? 1. Fietsers zijn in een goeie conditie Bij een uurtje fietsen verbrand je toch al gauw 500 calorie├źn. Bovendien werk je tijdens het fietsen aan de conditie van je vaten, versterk je een groot aantal spiergroepen en is fietsen minder belastend voor je lichaam dan bijvoorbeeld hardlopen. 2. Fietsers zijn energiek Uit een onderzoek van 2008 blijkt dat fietsers zich fitter voelen dan niet-fietsers. En dat bleek al na 6 weken rustig fietsen. 3. Fietsers zijn aantrekkelijk Uit Engels onderzoek blijkt dat over het algemeen fietsers aantrekkelijk worden gevonden. Helemaal als ze fietsen voor een goed doel. 4. Fietsers zijn meer in balans Fietsers blijken meer in balans te zijn. En die gemoedstoestand wordt sterker naarmate de afstanden die door fietsers worden afgelegd, langer worden. 5. Fietsers leven langer Fietsers die de Tour de France fietsen, leven gemiddeld 8 jaar langer. Zo blijkt uit onderzoek dat gepubliceerd werd in het International Journal of Medicine. Overigens blijkt dat effect ook bij fietsers die geen topsport bedrijven.

6 July door Kwappa·geen reacties·

Rihanna fan van Nederlands Elftal

Rihanna (26) steekt haar bewonering voor het Nederlands Elftal niet onder stoelen of banken. Gisteren wenste de superster via Twitter haar mannen het allerbeste toe. "For My Dutch Boyz!!!" luidde de tweet. Deze werd vergezeld van een foto van Rihanna in sexy pose in de Nederlandse kleuren.

6 July door Kwappa·geen reacties·

Verschrikkelijk: Joran van der Sloot trouwt zwangere vriendin

De veroordeelde Joran van der Sloot (26) is afgelopen vrijdag getrouwd met zijn zwangere vriendin. Van der Sloot die veroordeeld is tot 28 jaar gevangenisstraf en in een gevangenis in Lima verblijft, is een getrouwd man. Hij trouwde de Peruaanse Leidy Figueroa (24). Leidy, die voor de gelegenheid in het wit gekleed was, bezocht haar aanstaande in de gevangenis. Daar werd de plechtigheid voltrokken. In september zal Figueroa bevallen van hun eerste kind. Van der Sloot moet nog zo'n 24 jaar in de Peruaanse gevangenis verblijven, voordat hij zal worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Daar wacht hem een veroordeling vanwege afpersing in de zaak rondom de verdwijning van Natalee Holloway. Hoe kan een meisje als Leidy verliefd worden op een moordenaar als Van der Sloot? Laat 't ons weten en plaats een reactie.

6 July door Kwappa·geen reacties·

't Gaat niet zo goed met Selena Gomez, familie wil haar in een afkickkliniek

't Gaat even niet zo goed met superster Selena Gomez (21). Niet alleen heeft Gomez problemen met haar ontrouwe vriendje Justin Bieber, maar ook nu knallende ruzie met haar beste vriendin Demi Lovato. Selena's familie vreest dat ze in een neergaande spiraal is terecht gekomen. Familieleden dringen er bij Selena op aan om zo spoedig mogelijk zich te laten opnemen in een afkickkliniek. De stress van de relatie met Bieber en Lovato, zou Selena te veel zijn geworden. Afgelopen januari liet Selena zich al opnemen in een afkickkliniek voor jonge verslaafden.

5 July door Kwappa·geen reacties·

WE LOVE: Cate Blanchett jurkjes uit Blue Jasmine

Wij zijn dol op de Cate Blanchett jurkjes uit de speelfilm Blue Jasmine. Onbetaalbaar de designersjurkjes, maar o zo vrouwelijk, elegant en supermooi! Wij vonden dit betaalbare zachtrose Blanchett-jurkje in onze favoriete vintage shop.

5 July door Kwappa·geen reacties·

Khloe Kardashian viert verjaardag meerdere keren op bijzondere locaties

Khloe Kardashian (30) heeft afgelopen vrijdag haar verjaardag - voor de derde keer - gevierd met een feestje in Las Vegas. In het superhippe en chique (wij zijn er geweest!) aziatische restaurant Tao in The Venetian in Las Vegas dronken Khloe, haar vriendje French Montana en haar vrienden op de 30ste verjaardag van Khloe. Op zaterdag bedankte Khloe iedereen die op haar feestje had willen komen via Instagram. Eerder vierde Khloe al haar verjaardag in New York met een etentje, ze kreeg een auto en diamanten van Montana en gaf ze een wild feest op een jacht.

5 July door Kwappa·geen reacties·

Sporten op een flesje water alleen is niet goed

Veel mensen denken dat je als je maar zo min mogelijk eet en bijvoorbeeld alleen op een flesje water traint, je zo snel mogelijk gewicht verliest. Maar niets is minder waar. Als je niet zorgt voor de juiste voeding, dan zul je nooit het optimale resultaat van je work-out bereiken. Zorg voor een gezond en uitgebalanceerd dieet met voldoende groente, fruit en magere eiwitproducten. Dan zul je op de lange en korte termijn het beste resultaat bereiken. Read more: http://www.femalefirst.co.uk/health/10-gym-mistakes-to-avoid-497199.html#ixzz36c0E1xx6

5 July door Kwappa·geen reacties·

Kanye West van podium gejouwd (video)

Gisteravond is Kanye West (37) tijdens een concert in Londen van het podium gejouwd. 't Is vooral arrogantie wat ze hem verwijten. West onderbrak zijn nummer Runaway om zich 20 minuten lang negatief uit te laten over de media, consumentengedrag en de modeindustrie. Dat nam het publiek van het Wireless Festival hem niet in dank af. Zoals je kunt zien in de video werden concertgangers het helemaal zat, en begonnen West uit te jouwen. Honderden mensen verlieten het terrein omdat ze er weinig zin meer in hadden. Ook op social media lieten fans hun onvrede merken.

5 July door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service