Kate Moss en Naomi Campbell samen in bikini op het strand (foto's)

Twee van 's werelds best bekende topmodellen zijn samen op vakantie en werden dan ook samen in bikini op het strand van Ibiza gespot. Kate Moss, (40) en Naomi Campbell (44) trokken vooral de aandacht toen ze samen op het strand hun lichamen aan de zon blootstelden. Op het strand van Cala Bassa droegen Kate en Naomi beiden een zwarte bikini. Bekijk hier de foto's van de dames in bikini.

29 June door Kwappa·geen reacties·

R&B legende Bobby Womack sterft op 70-jarige leeftijd

De R&B zanger Bobby Womack (70) is vrijdagavond overleden. Onbekend is waar Womack aan gestorven is, wel was al langer bekend dat Womack aan Alzheimer leed. Womack startte zijn zangcarrière als gospelzanger. Samen met zijn 4 broers vormde hij de Womack Brothers. Later veranderde de groep van naam, de Valentinos. De Valentinos scoorden hun eerste hit met Lookin for a Love. In 1964 coverde de Rolling Stones een Womack nummer, It's All Over Now, en scoorden er een nummer 1 hit mee. In 1972 bracht Womack zijn eerste soloplaat Trust Me uit. Across 110th Street werd één van zijn grootste solohits.

29 June door Kwappa·geen reacties·

Fans gedenken 5-jarig jubileum overlijden Michael Jackson overweldigend

Fans afkomstig van diverse werelddelen zijn vandaag bijeen gekomen in Forest Lawn memorial Park in Glendale, Californië. Dat is de plek waar hun idool Michael Jackson ligt begraven. Het is vandaag precies 5 jaar geleden dat hij overleed. Volgens The Los Angeles Times is de begraafplaats van Michael bedolven onder de rode rozen. Elk jaar komen fans bijeen om Michael te gedenken op de dag van zijn overlijden. Niet alleen in Glendale, waar politie de bezoekers via wegafzettingen probeerde in juiste banen te leiden, maar ook in Hollywood, op de Walk op Fame kwamen fans bijeen. Michael stierf op 50-jarige leeftijd aan een overdosis Propofol. Zijn arts werd daarvoor veroordeeld.

25 June door Kwappa·geen reacties·

Vrouwen winkelen massaal online tijdens WK voetbal

Na de eerste week van het WK is gebleken dat vrouwen massaal online winkelen terwijl mannen naar het WK voetbal kijken. Fashion platform Miinto.nl heeft het online zoek- en koopgedrag van vrouwen tijdens de wedstrijden van het WK in kaart gebracht. De belangrijkste conclusie is dat tijdens WK voetbalwedstrijden de aankopen door vrouwen met gemiddeld 21% toenemen, terwijl de aankopen door mannen met 74% afnemen. Daarnaast verandert ook de man/vrouw-verhouding drastisch op Miinto.nl. Op een normale avond shopt 1 man online ten opzichte van 3 vrouwen terwijl dit tijdens een WK voetbalavond oploopt naar 1 op 25. Opvallend is dat wanneer het Nederlands elftal een doelpunt maakt vrouwen direct stoppen met shoppen op Miinto.nl. Gemiddeld 100 seconden na het doelpunt gaan zij weer verder met shoppen. Ook blijkt dat dat de aankopen ruim twee maal zo vaak van een gezamenlijke rekening betaald worden. Dit kan er op duiden dat vrouwen zichzelf iets cadeau doen van de huishoudrekening terwijl mannen zich focussen op de wedstrijd.

25 June door Kwappa·geen reacties·

Van zwemmen wordt je gelukkig!

Voel je je futloos? Heb je weinig energie? Voel je je vaak chagrijnig? Moe? Ga dan zwemmen! Uit Engels onderzoek blijkt dat een regelmatige duik in het zwembad echt bijdraagt aan een gelukkiger bestaan. 35% van de deelnemers aan het onderzoek gaven aan meer energie te hebben en minder chagrijnig te zijn. En daarvoor hoef je niet dagelijk in het zwembad te liggen. Een paar keer per week blijkt al genoeg te zijn.

25 June door Kwappa·geen reacties·

Eli Wallach, The Good The Bad And The Ugly, sterft op 98-jarige leeftijd

Eli Wallach (98), één van de meest markante figuren uit de de hitfilm The Good, The Bad, and The Ugly, is gisteren een natuurlijke dood gestorven. Wallach werd geboren in 1915, studeerde aan de Universiteit van Texas en behaalde zijn masterdiploma in New York. Hij diende in het leger tijdens de Tweede Wereldoorlog, en debuteerde op Broadway in 1945. Een aantal successen van Wallach op het grote scherm waren onder andere: Baby Doll, Magnificent Seven, Those live forever en The Good, The Bad And The Ugly. In 1951 won Wallach een Tony Award voor zijn rol als Alvaro in The Rose Tattoo. Wallach was getrouwd met Anne Jackson, met wie hij drie kinderen had; Anne overleed al op 66-jarige leeftijd.

25 June door Kwappa·geen reacties·

3 Tips bij het kopen van een designertas

Tja, een designertas is een rib uit je lijf. Niet voor jou weggelegd. Denk je. Maar misschien bedenk je je als je onze 3 tips hebt gelezen en heb je de juiste motivatie om nu wél een designertas te kopen ;-). 1. Een designertas kun je het hele jaar door dragen (koop dan wel de juiste kleur: zwart, grijs, donkerblauw en bruin zijn veilige keuzes) 2. Koop de juiste afmeting (een tas die te groot is, ga je vullen met allerhande rommel, die je vervolgens niet meer kunt terugvinden; bovendien is 't ook niet goed voor je rug en je schouders) 3. Sommige designersmerken hebben ook een iets voordeliger merk, zoals Marc by Marc Jacobs tassen flink goedkoper zijn dan de reguliere Marc Jacobs tassen. Hetzelfde geldt voor de Michael Kors tassen. Even zoeken brengt je groot geluk.

19 June door Kwappa·geen reacties·

Nicole Kidman's huwelijk in de problemen?

Het huwelijk van de Australische actrice Nicole Kidman (46) en Keith Urban zou op springen staan. Na acht jaar huwelijk zou het stel uit elkaar zijn gegroeid. Voor Nicole is het huwelijk met Keith haar derde huwelijk. Eerder was ze getrouwd met rockster Lenny Kravitz en acteur Tom Cruise. Van de breuk met Tom en Lenny heeft Nicole nooit spijt gehad; sterker nog, ze liet ooit weten dat sinds ze getrouwd is met Keith "alles anders en makkelijker is." Toch zou het stel volgens weekblad Privé nu hard werken aan de relatie. De oorzaak van de huwelijksproblemen is verwijdering en werkstress. Nicole en Keith hebben samen twee dochters.

19 June door Kwappa·geen reacties·

Kate Hudson vindt Botox 'fantastisch'!

Actrice Kate Hudson (35) heeft onlangs in een interview gezegd dat ze blij is met het bestaan van injectables en dat het "fantastisch" is dat deze cosmetische inspuitingen voor alle vrouwen beschikbaar is. Op de vraag of Hudson zelf Botox zou gebruiken, antwoordde ze: "Waarom niet? Ik vind nu niet dat 't nodig is, maar ik vind 't fantastisch dat 't er is. Laatst belde een vriendin mij en zei met dat ze een beetje Boty ging halen. Er is niks mis met een beetje Boty, als jij vindt dat je 't nodig hebt."

19 June door Kwappa·geen reacties·

De billift stijgt in populariteit

Misschien komt 't door het WK voetbal en de grotere aandacht voor Brazilië. Misschien door Kim Kardashian. Feit is dat de billift populair is. Uit onderzoek blijkt dat het aantal verzoeken om een Braziliaanse billift de afgelopen 12 maanden meer dan verdubbeld is in Engeland. Bij een bilvergroting worden er siliconen implantaten in elk van je billen aangebracht, waardoor je billen (weer wat) steviger en ronder ogen. 80% van alle billiften worden op vrouwen uitgevoerd. De bilvergroting echter is niet geheel zonder risico. Er bestaat een groot risico op infectie, en de implantaten kunnen verkeerd worden geplaatst waardoor er eerder sprake is van een verslechtering dan een verbetering van de billen. De billift lijkt populairder te worden dan de bilvergroting. Omdat er geen sprake is van littekenvorming. Er wordt vet van het eigen lichaam ingespoten, net zolang totdat de juiste vorm wordt gevonden.

16 June door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service