Heeft Nicole Kidman haar borsten laten doen? (foto's)

Vorige week donderdag stond de Australische actrice Nicole Kidman (46) te stralen op de rode loper in een niets verhullende designersjurk. De Prada jurk heeft de geruchten over een borstvergroting aangewakkerd. Tijdens de Swisse Celebrate Life Ball in Melbourne droeg Kidman een jurk met een diepe decolleté. Volgens Radaronline zou Kidman een aardige borstvergroting hebben laten doen om tot dit resultaat te komen. Dr. Anthony Youn wordt geciteerd om de geruchten nog wat aan te zetten: "Ik denk dat ze van een grote of kleine cup B naar een grote C is gegaan." Volgens Youn is een borstvergroting de enige verklaring voor de verandering in Kidman's fysiek. "Ik vind dat 't er goed uit ziet, misschien een beetje te veel. Maar misschien heeft ze nog wat last van zwelling." Bekijk hier de foto van Nicole's vermeende borstvergroting.

16 June door Kwappa·geen reacties·

Idris Elba speelt in nieuwe thriller

De Engelse acteur Idris Elba (41) is binnenkort in de bioscoop te zien. Hij heeft de hoofdrol bemachtigd in de nieuwe thriller No Good Deed. Regisseur Sam Miller en Elba zijn oude bekenden van elkaar. Ze werkten ook al samen aan de televisieserie Luther. Miller is vooral bekend van zijn televisiewerk, No Good Deed wordt zijn eerste speelfilm sinds Elephant Juice uit 1999. Bekijk hier de trailer van No Good Deed. No Good Deed wordt eind dit jaar in de bioscopen verwacht.

16 June door Kwappa·geen reacties·

Oxytocine voorkomt ouder worden

Naast de werking bij libido, depressie, dementie, anorexia, obesitas, diabetes2, osteoporose, autisme en ptss blijkt het knuffelhormoon Oxytocine nu ook van waarde te zijn bij Anti-Aging. Wetenschappers van de Universiteit van California, Berkely ontdekten dat Oxytocine een grote rol speelt bij de snelle reparatie van de spieren bij oudere muizen. Oxytocine is de juiste speler in verband met het breed bereik van alle organen (via de bloedbaan), en wordt niet geassocieerd met de aanmaak van kankercellen of interferentie met het imuunsysteem. Het synthetische hormoon Oxytocine is tevens FDA (Food and Drugs Association) goedgekeurd. Irina M. Conboy geeft aan dat het bijzonder is dat er nu een molecuul gevonden is dat ingezet kan worden bij Anti-Aging zonder de kans van verhoging op kanker. "Dat is uniek!" Een verhoging van de aanmaak van Oxytocine zou betekenen dat het verouderingsproces vertraagd kan worden. Bij de oudere muizen waarbij Oxytocine onderhuids geïnjecteerd werd, vond een snelle reactie plaats waarbij het herstel van de spieren 80% sneller was ten opzichte van de niet geïnjecteerde “controle” muizen. Bij jongere muizen bleek het injecteren van Oxytocine geen verschil te maken. De werking van Oxytocine hangt nauw samen met het verouderingsproces. Het hormoon Oxytocine is zeer interessant in het voorkomen van een snelle veroudering bij zowel mannen als vrouwen, en gezondheid op lange termijn. Conboy geeft aan dat veroudering een natuurlijk proces is, maar dat er wel mogelijkheden zijn om de versnelling van ziekteprocessen en degeneratie tegen te gaan.

16 June door Kwappa·geen reacties·

Boze Kanye West dist vriend Jay-Z

Kanye West (37) is nog altijd boos op zijn beste vriend Jay-Z. Jay-Z kwam met zijn vrouw Beyonce niet opdagen tijdens het huwelijk van Kanye en Kim Kardashian. West steekt zijn boosheid niet onder stoelen of banken. Tijdens een optreden in Austin, Texas, liet hij via de tekst van één van zijn nummers weten hoe boos. In zijn nummers Cold en Blood on the Leaves maakte West referenties aan het adres van Jay-Z. Jay-Z en Beyonce lieten verstek gaan tijdens het huwelijk, ze lieten weten het huwelijk "een mediacircus" te vinden.

12 June door Kwappa·geen reacties·

Wil je afvallen? Eet dan 2 maal daags pruimen!

Wil je afvallen? Eet dan twee keer per dag een handjevol pruimen! Uit onderzoek van de University of Liverpool blijkt dat het eten van pruimen bijdraagt aan het verliezen van gewicht. Mensen die op dieet zijn, en pruimen toevoegen aan hun dagelijkse intake, zouden zich 'voller' voelen, minder trek hebben in eten en een snellere stofwisseling hebben. Pruimen bevatten veel vezels, en hebben een positieve werking op de darmen.

12 June door Kwappa·geen reacties·

70% van jongeren verslaafd aan mobieltje

Een onderzoek van de Universiteit van Maastricht uitgevoerd over de laatste twee jaar heeft uitgewezen dat ruim de helft van de Nederlands jeugd verslaafd is aan het gebruik van de mobiele telefoon en dat de ‘term’ hier beter op zijn plaats is dan eerder nog werd aangenomen. Dat vertelt het afgelopen week uitgebrachte rapport over een grootschalig onderzoek dat een student aan de Maastrichtse universiteit uitvoerde in opdracht van de website simonlyvergelijken.net. De onderzochte groep betrof jongeren tot achttien jaar, waarin door zo’n zeventig procent de situatie werd aangegeven dat zij moeilijk gedurende een bepaalde tijd zonder hun mobiele telefoon om konden gaan. Als zij geen toegang tot mobielgebruik hadden, vertoonden zij opvallend veel overeenkomsten die de door het onderzoek ‘klassieke verslavingen’ genoemde ook vertonen. Hierbij werd zowel naar lichamelijke als psychische gevolgen van het ‘mobieltekort’ gekeken. De Universiteit van Maastricht wil samenwerken met specialisten uit de verslavingszorg om de problematiek rondom de nieuwe techniek beter en efficiënter te kunnen aanpakken. Daarvoor wordt volgens de leidinggevende student Jeroen Franssen al langer samengewerkt met landen waar de bewuste problematiek en vooral de behandeling ervan veel beter bekend zijn. Door dergelijke onderzoeken en samenwerkingen met het buitenland moet de mobielverslaving beter in kaart worden gebracht.

11 June door Kwappa·geen reacties·

Waarom je geen koffie moet drinken

Koffie is lekker, maar is 't nu wel zo gezond? Wij hebben de nadelen van koffiedrinken op een rijtje gezet. Hier komen ze: 1. Slecht voor je hart Sommige onderzoeken wijzen uit dat cafeïne de bloedsomloop verslechteren en leidt tot een onregelmatige hartslag en een hoge bloeddruk. 2. Verstoort je slaap Mensen die meer dan drie koppen koffie per dag drinken, hebben aantoonbaar een minder goede nachtrust. Het verschil zou zelfs 79 minuten zijn ten opzichte van mensen die cafeïnevrije koffie drinken. 3. Relatie met suiker Zelfs als je geen suiker in je koffie drinkt, vaak drinken we koffie met een koekje of een cakeje. En ja, dan krijg je dus toch suiker binnen. Niet gezond. 4. Slecht voor je humeur Cafeïne verhoogt het adrenaline niveau in je bloed. Koffie maakt dus dat je je gespannen voelt en snel geïrriteerd bent. 5. Minder goed voor je vruchtbaarheid Meer dan vijf koppen koffie - 500 mgr cafeïne - maakt dat je minder vruchtbaar bent. Wil je zwanger worden, drink liever geen koffie of niet meer dan 200 mgr cafeïne per dag.

8 June door Kwappa·geen reacties·

Is Jake Gyllenhaal weer verliefd?

Heeft Jake Gyllenhaal (33) een nieuwe liefde? Afgelopen week werd de Hollywood-hunk gespot met een nieuwe dame. Het gaat om collega Rachel McAdams (35). Jake en Rachel zijn momenteel in Pittsburgh voor opnamen, ze werken aan de nieuwe film Southpaw. In een plaatselijk restaurant werd het stel gespot. McAdams die eerder relaties had met Michael Sheen en Ryan Gosling, zou niet 'vrij' zijn. Ze heeft momenteel een relatie met een andere man. Gyllenhaal mag Kirsten Dunst, Reese Witherspoon, Taylor Swift, Alyssa Miller en Natalie Portman als voormalige vriendinnen benoemen. Is Rachel de volgende?

8 June door Kwappa·geen reacties·

David Beckham: 'Ik wil weer voetballen!'

Gaat David Beckham (39) weer voetballen? Recente uitspraken van de beroemde voetballer doen een comeback vermoeden. In 2013 nam Beckham na 20 jaar afscheid van de voetballerij. Maar in de BBC documentaire David Beckham: Into The Unknown, zegt hij zelf het volgende: "Als je stopt met spelen, dan heb je 't moeilijk. Je gaat verschillende fases door; genieten van wat je hebt, niet weten wat je moet doen; je moet iets te doen hebben." Beckham geeft toe dat hij graag weer terug zou gaan. "Ik mis het spelletje. Ik kijk veel naar topsporters, ik voel dan ook de behoefte om weer te spelen." "Ik wil weer voetballen. Maar dan vraag ik mij af, 'Kan ik wel terug en opnieuw beginnen?'"

8 June door Kwappa·geen reacties·

Italiaanse non wint The Voice en wordt superster (video)

Italië is in de ban van een 25-jarige non. Zuster Cristina Scuccia heeft door het winnen van de Italiaanse versie van The Voice de status van superster bereikt. Tijdens haar auditie voor The Voice viel Cristina al op door haar vertolking van No One van Alicia Keys. De vertolking deed 't meteen supergoed op internet, met meer dan 50 miljoen views op YouTube. Cristina, altijd gekleed in haar zwarte jurk, mocht tijdens de shows van The Voice optreden met internationale supersterren zoals Ricky Martin en Kylie Minogue. Bekijk hier het nummer waarmee Cristina auditie deed.

8 June door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service