Waarom Gisele Bundchen zoveel sport

Gisele Bundchen (33), 's werelds best betaalde fotomodel, legt uit hoe ze in vorm blijft. Hoe druk Gisele ook is, ze sport altijd! "Mijn lichaam is mijn tempel. Ik vind 't heerlijk om te bewegen. Ik speel niet meer zo vaak volleybal, maar ik rij paard, surf en tennis", vertelt het Braziliaanse topmodel aan de Canadese Elle Magazine. "Ik sport waar ik maar kan. Kung fu, boxen, yoga, Pilates...ik voel me er heerlijk bij. Als ik niet beweeg, voel ik me niet goed." Bundchen is getrouwd met Tom Brady en heeft twee kinderen, Benjamin en Vivian. Ze zegt 't lastig te vinden om prive en zakelijk goed in balans te houden. Ze wordt steeds kieskeuriger in de projecten die ze krijgt aangeboden.

8 June door Kwappa·geen reacties·

Moschino contracteert ouder topmodel

Eén van de wat oudere topmoddelen heeft er een leuke klus bij: Linda Evangelista, 49 lentes jong, is binnenkort te zien in een nieuwe campagne van Moschino. Topmodellen vragen topfotografen. Zo ook Linda. Steven Meisel heeft Evangelista mogen vastleggen. De campagne moet de verkoop van Moschino's tassencollectie ondersteunen.

4 June door Kwappa·geen reacties·

Sigourney Weaver wil dolgraag terug naar Alien

Sigourney Weaver (64) wil nog altijd een gooi doen naar een rol in Alien. Weaver speelde voor het laatst in 1997 de rol van Ellen Ripley in Alien Resurrection. En ze zou dolgraag de rol weer opnieuw op zich nemen in een vijfde Alien film. Weaver denkt dat "er nog veel meer verhaal in zit". In een interview zegt ze dat ze hoopt dat een vervolg van Alien zich in de ruimte plaatsvindt.

4 June door Kwappa·geen reacties·

Onbekende man schenkt nier aan Marvin Gaye III

Marvin Gaye III (47), de zoon van de overleden soul legende Marvin Gaye, heeft succesvol een niertransplantatie ondergaan. Gaye III, die net als zijn vader zanger is, maakte vorig jaar tijdens een Amerikaanse televisieshow bekend dat hij gezondheidsproblemen heeft ten gevolge van diabetes. Hij vertelde onder meer dat hij op zoek was naar een nierdonor. Die oproep werkte, want een man uit Ohio, Rick Greene, bood hem zijn nier aan. Gaye III werd vorige week geopereerd in het UCLA in Los Angeles. Inmiddels is hij uit het ziekenhuis ontslagen en mag hij thuis herstellen van de operatie.

3 June door Kwappa·geen reacties·

Rob Kardashian gebrouilleerd met familie en stapt uit KUWTK

Rob Kardashian (27) heeft aangegeven niet langer te willen optreden in de realityshow Keeping Up With The Kardashians. Hij is er helemaal klaar mee. Rob zou zich volgens bronnen van Radaronline afzijdig houden van familiezaken; hij houdt de familie voorlopig op een afstandje. Maanden geleden al stond 't voor hem vast dat hij niet langer wilde figureren in KUWTK. Rob zou zich het buitenbeentje voelen van de familie. "Rob vindt dat de realityshow zijn familie heeft geruinieerd, en dat zijn moeder Kris Jenner alleen maar op zoek is naar de beste deals voor één van haar dochters", aldus een bron. Rob's gewichtstoename heeft 'm ook niet erg gelukkig gemaakt. Ondanks het feit dat hij z'n best doet om te sporten, wordt hij steeds dikker en dikker. Vlak voor het huwelijk van Rob's zus Kim, kregen Kim en hij ruzie. Hetgeen er toe leidde dat Rob de grote afwezige was op het huwelijk van Kim en haar echtgenoot Kanye West.

3 June door Kwappa·geen reacties·

Miley Cyrus opnieuw slachtoffer van inbrekers

Zangeres Miley Cyrus (21) is voor de tweede keer het slachtoffer geworden van een inbraak. Opnieuw is er ingebroken in het huis van Miley in Hollywood. Terwijl Miley op het podium stond in haar Bangerz tour, werd er op vrijdagmiddag om 4 uur door een man en een vrouw bij haar thuis ingebroken. De inbrekers namen juwelen en andere bezittingen mee. In november 2013 gebeurde het ook al. Toen braken dieven in in haar woning, en stalen ook al juwelen en andere bezittingen. Toen werden de dieven niet door politie gepakt. En nog altijd wordt er onderzoek gedaan.

2 June door Kwappa·geen reacties·

Een cynische levenshouding zorgt voor gezondheidsproblemen

Finse wetenschappers hebben een relatie ontdekt tussen cynisme en een verhoogd risico op het krijgen van dementie. Wetenschappers van de University of Eastern Finland deden onderzoek onder 1.449 mensen, met een gemiddelde leeftijd van 71 jaar. De deelnemers aan het onderzoek moesten vragenlijsten beantwoorden om hun cynisme te kunnen inschatten. Ze moesten beweringen als "Het is beter om niemand te vertrouwen" en "De meeste mensen liegen om verder te komen", een waardering geven. De onderzoekers vonden een duidelijk verband tussen cynisme en dementie. De meeste mensen met een cynische grondhouding hebben meer dan 2,5 keer zo'n groot risico op het krijgen van dementie dan mensen die niet of minder cynisch zijn. Het is niet voor het eerst dat er een relatie wordt gelegd tussen cynisme en andere gezondheidsproblemen zoals hartaandoeningen. In 2009 werd bijvoorbeeld al vastgesteld dat vrouwen met een sterk cynische of vijandige houding een groter risico hebben om vroegtijdig te sterven. In 2007 werd een soortgelijk verband vastgesteld.

30 May door Kwappa·geen reacties·

George Michael met spoed in ziekenhuis opgenomen

George Michael (50) is 22 mei met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Waarom, is niet bekend gemaakt. Michael werd na een noodoproep door een vriend overgebracht van zijn huis in Highgate, Londen, naar het ziekenhuis. Hij zou thuis onwel zijn geworden. Inmiddels is Michael sinds het afgelopen weekend weer ontslagen uit het ziekenhuis, en volgens een officiële verklaring maakt hij het goed en "ziet hij uit naar de lancering van zijn nieuwe album". Zijn woordvoerder wilde niet vertellen waarom Michael in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

30 May door Kwappa·geen reacties·

Kledingtip bij zomerse temperaturen: draag marineblauw!

Best lastig om er goed uit te zien op je werk terwijl het kwik zomerse temperaturen aangeeft. Wij hebben een goeie tip: marineblauw is dé oplossing. Marineblauw is krachtiger en minder voorspelbaar dan grijs; en 't kan prima combineren met felle kleuren zoals roze, rood, en oranje. Ook de Bretonse streepjes doen 't prima op kantoor. Draag een streepjestop met een marineblauwe broek met korte pijpen en een par instappertjes. Heel elegant! Draag een fleurig jasje over een donkerblauwe jurk, een paar hoge hakken....ook helemaal goed. Of een donkerblauw pak met een bewerkt T-shirt en opnieuw hoge hakken. Een klassieker, en daarom uitstekend voor naar je werk.

30 May door Kwappa·geen reacties·

Staat het huwelijk van Melanie Griffith en Antonio Banderas op springen?

Is 't genoeg na 17 jaar huwelijk? Het gerucht gaat dat Melanie Griffith (56) en Antonio Banderas (53) een punt willen zetten achter hun huwelijk. Griffith en Banderas zijn in 1995 getrouwd. De geruchten over een op handen zijnde echtscheiding worden gevoed door het feit dat Banderas in het gezelschap wordt gezien van een andere vrouw. Banderas heeft zich tijdens het Filmfestival van Cannes prima vermaakt met de sexy actrice Natalie Burn Melanie's halfzus, Tracy Griffith, weerlegt alle geruchten. Volgens haar is er geen sprake van een scheiding.

30 May door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service