Ben Affleck in de politiek?

Ben Affleck ziet een carrière in de politiek wel zitten. De acteur heeft toegegeven dat hij graag mee wil doen aan de strijd voor de Amerikaanse Senaat. Ondanks zijn succesvolle carrière als acteur en regisseur, wil hij graag een carrièreswitch maken. Ben is namelijk erg gesteld op het regeringsstelsel van zijn land.

21 December door Melissa·geen reacties·

Floortje Dessing blijvende nierschade

Floortje Dessing (42) heeft blijvende schade aan haar nieren opgelopen. Twee maanden geleden onderging de presentatrice een nieroperatie. "Het gaat nu een stuk beter met mijn nieren, helaas is 1 nier wel beschadigd. Deze beschadiging gaat nooit meer weg," zegt Floortje. "De andere nier is weer gezond, dus we gaan gewoon door." Floortje was sinds haar operatie niet meer op televisie geweest. Donderdag was ze voor het eerst weer te zien bij Serious Request van 3FM.

21 December door Melissa·geen reacties·

Angelina Jolie regisseert film Unbroken

Angelina Jolie (37) gaat een nieuwe film regisseren, genaamd Unbroken. De actrice maakte haar regisseursdebuut in 2011 met het drama In the Land of Blood and Honey. Unbroken speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. Het gaat over voormalig Olympisch kampioen Zamperini die gevangen wordt genomen. "Angelina kan goed de menselijke wil omschrijven en dat is essentieel voor het verhaal," vertelt Universal die de film gaat uitbrengen. Het script van de film is gebaseerd op het boek Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption, geschreven door Laura Hillenbrand.

19 December door Melissa·geen reacties·

HOT: Zelfgemaakte kerstkaart (Kardashians / Victor & Rolf)

In de modewereld is het niet alleen belangrijk om een statement te maken met kleding, maar ook met de kerstkaart die je stuurt. Zo heeft de Kardashian familie altijd een zelfgemaakte kaart. Elk jaar houden ze een glamorous fotoshoot met het hele gezin. Ook Viktor & Rolf‏ blijven dit jaar niet achter. De designers hebben er wel iets speciaals van gemaakt. Wat doe jij dit jaar? Maak je ook je eigen kerstkaart?

19 December door Melissa·geen reacties·

Dagje uit: Winterparadijs in Den Bosch

Den Bosch is al een betoverende stad, maar in deze kerstperiode kan je er nog eens extra van genieten. De Parade is namelijk omgetoverd tot een waar winterparadijs. Er is een gezellige kerstmarkt of wees eens actief en schaats een rondje op de overdekte ijsbaan. Er zijn verschillende muzikale optredens, zoals bandjes of koren. Ook zou er vele zithoekjes met houtvuur waar je bijvoorbeeld van een Bossche bol en een glaasje Glühwein kan genieten. Je kan het Bosch winterparadijs bezoeken tot en met 30 december.

19 December door Melissa·geen reacties·

Koffie met mate!

Koffie drinken is niet slecht voor je gezondheid, het is wel belangrijk dat je het met mate drinkt! Koffie beschermt je lichaam namelijk tegen verschillende soorten kanker. Koffieconsumptie beïnvloedt de kans op sterfte aan kanker. Dit is het effect van gemiddeld drie à zes koppen per dag. Als je juist meer koffie gaat drinken, dan neemt de kans op andere vormen van kanker en nadelige effecten van cafeïne juist toe!

19 December door Melissa·geen reacties·

Lindsay Lohan geen geld voor therapeut

Lindsay Lohan (26) zit nu echt in de problemen. De actrice wil heel graag onder behandeling van een therapeut, maar ze kan het niet betalen. “Lindsay wil niet meer terug naar de gevangenis en gelooft dat een therapeut haar kan helpen in deze moeilijke periode,” meldt een bron. "Ze heeft echter een groot probleem, want ze heeft geen geld meer over." “De verzekering wil maar voor 20 percent betalen en de therapeut vraag tussen de 250 en 300 dollar per uur.” De voorwaardelijke vrijlating van Lindsay is ingetrokken, nadat ze heeft gelogen tegen de politie over het auto ongeluk in juni. De rechtbank wil haar nu weer de gevangenis insturen.

19 December door Melissa·geen reacties·

Rihanna en Chris Brown uit elkaar?

Het was niet helemaal duidelijk of Rihanna (24) en Chris Brown (23) in de eerste instantie een relatie hadden, maar het lijkt er nu op dat de twee weer uit elkaar zijn. Rihanna is klaar met al de uitspattingen van Chris. Ze plaatste een bericht via Instagram dat suggereert dat de twee weer uit elkaar zijn. “Vrijgezel zijn sucks. Het enige wat ik nu nog kan doen is alles waar ik maar zin in heb,” zei Rihanna. Ook twitterde ze het volgende: “Onderschat nooit het vermogen van een man om je schuldig te laten voelen voor zijn fouten.” Het schijnt dat Rihanna foto's heeft gezien van Chris terwijl hij flink aan het feesten was met een paar nogal blote dames. Blijkbaar vindt ze Chris toch niet zo betrouwbaar.

19 December door Melissa·geen reacties·

Before and after: Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio is één van de meest populaire Angels van Victoria's Secret. Ze schittert ook weer in de nieuwe campagne voor het lingeriemerk. De Angels, waardonder Alessandra gingen hiervoor naar het mooie St. Barths. Normaal zie je de topmodellen op hun opperbest, maar Alessandra loopt ook lekker rond zonder make-up. Wat vinden jullie? Een natural beauty?

18 December door Melissa·geen reacties·

Zoon Romeo net zo stijlvol als Victoria en David Beckham (video)

Victoria en David Beckham zijn beide stijliconen. Het stel is te zien in campagnes van merken, shoots in tijdschriften en hebben zelfs hun eigen producten. Hun zoontje Romeo volgt nu zijn ouders voorbeeld. Hij heeft namelijk zijn eerste modeklus gehad, een reclame voor Burberry. Romeo is te zien in de campagneshoot en bijbehorende video voor de lente/zomercollectie van 2013.

18 December door Melissa·geen reacties·

Eerste 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 Volgende Laatste
© 2011 - 2018 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service