Server.Biz lanceert nieuwe Openstack Private Cloud as a Service

Server.Biz heeft een nieuwe Openstack Private Cloud as a Service gelanceerd waarmee het voor bedrijven mogelijk wordt om zonder investeringen de voordelen van een private cloud te ontdekken. Naast het huren van een complete private cloud kan Server.Biz ook op bestaande hardware een zgn. "managed private cloud" inrichten.

19 April door Roy·geen reacties·

Voor de beste shoarma in Rotterdam ga je naar Tel Aviv

De beste shoarma in rotterdam is te vinden bij Tel Aviv. Tel Aviv is de oudste shoarma zaak van Rotterdam en heeft sinds kort het domein shoarma.nl in gebruik. Hier zal binnenkort alle informatie en historie over het bedrijf te vinden zijn. Uiteraard kan er via internet besteld worden.

6 November door Roy·geen reacties·

Prins Friso is overleden

Prins Friso (44) is vanmorgen overleden. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst bekend gemaakt. De broer van Koning Willem-Alexander is gestorven aan complicaties als gevolg van zijn hersenbeschadiging. De prins werd vorig jaar op 17 februari getroffen door een lawine in het Oostenrijkse Lech. Hij was toen aan het skiën met een vriend. Het hart van de prins stond 50 minuten stil, waardoor hij ernstige hersenbeschadiging opliep. Friso is getrouwd met Mabel. Samen hebben zij twee dochters, Luana en Zaria.

12 August door Roy·geen reacties·

Prins Friso bedolven onder lawine in Lech

Prins Johan Friso is vrijdag tijdens het skiën in Lech bedolven onder een lawine. Volgens de burgemeester van Lech is hij gereanimeerd en naar een ziekenhuis gebracht, de toestand van de prins is kritiek. Aan NU.nl heeft de burgemeester laten weten dat de lawine rond 12.15 uur is ontstaan bij Litzen-Zugertobel. De prins werd snel gevonden en is binnen 20 minuten per helikopter naar het ziekenhuis gebracht. De lawine vond plaats in zogenaamd vrij skigebied, er zijn verder geen vermisten. Door de hevige sneeuwval van de afgelopen dagen is de kans op lawines aanzienlijk.

17 February door Roy·1 reactie·

Adele wil vader niet meer zien

Zangeres Adele (23) wil absoluut niets meer met haar vader van doen hebben sinds hij een interview over haar gaf. Ze zegt dat ze in "zijn gezicht zal spugen" wanneer ze hem ooit weer terugziet. Adele's vader liet haar en haar moeder in de steek toen Adele een meisje van drie was. De afgelopen 10 jaar heeft ze nauwelijks iets van hem gehoord. Ondanks dit verleden wilde Adele toch een band opbouwen met haar vader Mark (48), maar hij gooide roet in het eten door in een interview te verklaren dat Adele's problemen met mannen worden veroorzaakt door het feit dat hij haar in haar vroege jeugd heeft verlaten. Adele: "Ik wilde het echt weer proberen. Maar heeft 't echt verkloot. Hij zal nooit meer van me horen. Er is niets erger dan dat mijn vader wordt omgekocht door de media. Na 10 jaar komt hij uit het niets terug. Hoe durft hij zo over mij te praten. Het doet mijn bloed koken." Adele won het afgelopen weekend 6 Grammy Awards en verklaart dat ze haar vader niet nodig heeft. Ze heeft genoeg liefde van haar moeder, en ze kan altijd vertrouwen op haar grote familie.

17 February door Roy·geen reacties·

Oprah Winfrey genodigde voor begrafenis Whitney Houston

Oprah Winfrey (58) is een van de beroemdheden die zaterdag is uitgenodigd voor de begrafenis van Whitney Houston in Newark. De familie hoopt dat Winfrey ook daadwerkelijk gaat komen. Naast Winfrey worden ook Kevin Costner, Stevie Wonder en Aretha Franklin verwacht.

17 February door Roy·1 reactie·

Mc Donald's vindt manier om verbod op Happy Meal te voorkomen

Mc Donald's vindt manier om verbod op Happy Meal te voorkomen Mc Donald's heeft in San Francisco een manier gevonden om de zogenaamde 'Happy Meal ban' te omzeilen. De overheid verbiedt fast-food restaurants om gratis speelgoed te voegen bij ongezonde maaltijden voor kinderen. Mc Donald's vraagt nu 10 dollarcent voor een speelgoedje. De opbrengst gaat naar Ronald McDonald, een fonds voor kinderen met kanker.

6 December door Roy·geen reacties·

Steve Jobs verlaat Apple

Een van de mysteries rond Steve Jobs zijn beslissing om zijn titel van CEO aan COO Tim Cook over te dragen, is het tijdstip waarop dat is gebeurd. Jobs is uiteraard ernstig ziek, dat staat ook zo te lezen in zijn ontslagbrief. Maar toch, volgens ingewijden was hij deze week nog twee volle dagen op het Apple-hoofdkwartier. Zoveel zieker dan vorige week zal hij dus niet zijn... Of dan vorige maand? Jobs ligt duidelijk nog niet op zijn sterfbed, schrijft John Dvorak in The San Francisco Examiner, die met een plausibele reden komt: 'De reden is Tim Cook. Iedereen in Silicon Valley wil die kerel inhuren en vanuit zijn perspectief heeft de titel 'acting CEO' weinig waarde wanneer jij uiteindelijk de persoon bent die het bedrijf leidt. Jobs is al maanden met ziekteverlof, dus wat verandert er nu? Niets, enkel Cooks titel. En net dat is wat telt'. Jobs had vroeg of laat zijn titel toch aan Cook moeten afstaan. Maar Apple kon niet langer het risico nemen dat Cook het spelletje beu werd. Daarbovenop komt dat mocht Jobs sterven terwijl Cook 'acting CEO' is, Apple geen verplichtingen naar hem toe heeft op vlak van Jobs opvolging. Indien de stichter of voorzitter sterft, behoudt de CEO gewoon zijn functie, maar indien de CEO sterft (in dit geval Jobs) komt die plaats vrij en was ze niet automatisch voor Cook weggelegd. Met andere woorden, Cook kon worden weggepest eens Jobs deze wereld verlaat en de bestuursleden het niet eens raken over de persoon van Cook. 'Ja, hij is acting CEO, maar laten we even rondkijken voor we hem die job definitief geven'.

31 August door Roy·geen reacties·

© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service